Korte samenvatting

De Burgerlijst doet er alles aan om je persoonlijke gegevens maximaal te beschermen en geeft je alle controle over de gegevens die je opgeeft binnen onze werking.

De details

De Burgerlijst houdt zich aan de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer en verwerkt privégegevens enkel in het kader van de eigen (online) werking.

Uiteraard geeft de Burgerlijst geen persoonsgegevens door aan derden. De informatie die we krijgen wordt enkel gebruikt om je te contacteren in het kader van de werking van de Burgerlijst en Burgerraad en om eventueel, in een latere fase, de kieslijst vorm te geven.

De Burgerlijst gebruikt enkel gegevens die je zelf expliciet hebt opgegeven, zoals je naam en email-adres, wat je ingeeft via een formulier of ons toestuurt via mail of sociale media.

Op eenvoudig verzoek krijg je toegang tot de gegevens die we over je hebben en kan je onjuistheden laten verbeteren of je gegevens laten verwijderen. Je kan daarvoor mailen naar onthaal@burgerlijst.be.

Deze website maakt geen gebruik van cookies. Wel worden er algemene gebruikersstatistieken bijgehouden via Google Analytics. Indien je dit niet wenst, raden we aan om een browser-extensie zoals Ghostery te installeren.