Yanti Simanjuntak
  • Hoboken

Professioneel

Adviseur bodemonderzoek en bodemsanering bij Antea Group

Vrijwilliger

Vrijwilliger bij Auxilia vzw (bijles voor kansarme kinderen)

Interesses

leefmilieu en (kans)armoedebestrijding

Passies

‘t Stad, fietsen, reizen, lezen en films kijken

Waarom ben ik kandidaat?

Ik ben Yanti en ik woon al (bijna) mijn hele leven in Antwerpen. Borgerhout, Berchem, Deurne, Wilrijk en nu Hoboken. Al deze Antwerpse districten heb ik ooit mijn woonplaats mogen noemen. Het mag duidelijk zijn dat Antwerpen in mij zit en daarom ben ik enthousiast om mee te werken aan dit initiatief, waarbij alle mensen die net als ik Antwerpen een warm hart toedragen samen de toekomst van ‘t Stad kunnen bepalen.

Wat anderen zeggen over mij

Yanti is een goede luisteraar met een groot empathisch vermogen, die niet bang is om hard te werken voor een doel waar ze achter staat. Je slaat haar niet zomaar uit haar lood. Ze kan tot vervelens toe voet bij stuk houden.
Broer

Yanti is trots op haar thuisstad. Ze heeft de politieke wereld altijd met passie gevolgd, en wil nu graag de pijnpunten aanpakken. Yanti is gedreven en sociaal geëngageerd en hoopt via de burgerlijst de status quo grondig te veranderen.
Echtgenoot

Als ik Yanti moet karakteriseren in enkele woorden, dan komen gedrevenheid, sociaal engagement en gezond verstand als eerste in me op. En net deze eigenschappen zijn noodzakelijk voor een goed beleid, waarbij de burgers centraal staan. Daarom heb ik alle vertrouwen in haar als stem van de burger.
Een collega

Contact: yanti.simanjuntak@burgerlijst.be