Riynto Simanjuntak
  • 2660
  • 2 kinderen

Professioneel

Stafmedewerker onderwijsbeleid KU Leuven

Interesses

beslissingsstructuren, onderwijs

Waarom ben ik kandidaat?

Ik zie veel enthousiaste Antwerpenaren die iets willen maken van hun stad. Ze zitten boordevol goede ideeën. Ik wil hen graag de kans geven om te bouwen aan hun stad. Daarnaast zie ik ook problematieken, al dan niet opgeklopt door de politieke partijen, die maar geen fatsoenlijke oplossing krijgen. Ik maak me sterk dat de Antwerpenaren die problemen onderling willen en kunnen oplossen. Ze moeten gewoon een veilige omgeving krijgen om dat te doen. Ik zal er alles aan doen om dit mogelijk te maken.

Wat anderen zeggen over mij

Ik leerde Riynto kennen toen hij juist 20 was geworden, maar toen al viel zijn maturiteit en zijn betrokkenheid - niet enkel op zijn familie en vrienden, maar op de samenleving als geheel - mij op. Hij is geen gangmaker en zal op een feestje niet de eerste zijn die je aandacht trekt, maar als je met hem in gesprek raakt zul je merken hoe zorgvuldig zijn mening is opgebouwd en hoe goed hij kan luisteren en bemiddelen.
Echtgenote

Riynto kan goed luisteren en slaagt er steeds in om de verschillende kanten van een probleem of conflict te zien en te begrijpen. Hij is van nature een rustige en afwachtende persoon en zal nooit ongeinformeerd een standpunt innemen. Hij is ook een goede spreker die zijn punt steeds op duidelijke wijze kan overbrengen.
Broer

Contact: riynto.simanjuntak@burgerlijst.be
Volg Riynto op Instagram en Twitter